Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Finslipa hinderbanetekniken inför Tough Viking

kristinaswaan

Hinderbanans dag

Snart stundar den tuffa tävlingen Tough Viking, närmare bestämt lördag den 30 augusti. Det är många anmälda till tävlingen, inte minst från Amfibieregementet och övriga Försvarsmakten. Nu finns det möjlighet att finslipa hinderbanetekniken eller bara prova på som nybörjare att springa hinderbana.

Söndag den 24 augusti mellan klockan 11.00–14.00 vid Djurgårdsbrunn, kan du träna med deltidssoldaten Konstantin Avrdamidis. Konstantin är en av Sveriges bästa hinderbanelöpare, han stod dessutom som segrare för årets TV4:s Gladiatorerna.

På plats får du också träffa hemvärnssoldater tillhörande 293.Hemvärnskompaniet.

Välkomna!

 

Kristina Swaan, Informationschef Amf 1

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

1 kommentar

  • Kranar 24 augusti 2014 13:35

    Jag funderar på att anmäla mig, det verkar vara stenhårt..

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *