Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Om Marinbloggen

Marinbloggen är ett kommunikationsforum där vi som är intresserade av Marinen ska kunna dela information och utbyta idéer. Här kommer våra chefer vid förband och i Högkvarteret att kunna lägga ut information eller ta upp aktuella frågor. Alla som är intresserade kan bidra med inlägg till bloggen genom att skicka in dem till administratören.

Marinbloggen ska ge marint intresserade möjlighet att dela information och utbyta idéer. Marinbloggen ska uppmuntra och bidra till att marina frågor debatteras och får större publicitet.

 

Ewa Skoog Haslum
Marinchef

 

Frågor om innehåll på bloggen

Allmänna frågor om driften av bloggen ställs till jimmie.adamsson@mil.se.

Frågor om innehållet, faktaupplysningar eller önskemål om innehåll ställs lämpligast till bloggens skribenter.

Innehållet på bloggen är till skillnad från Försvarsmaktens officiella webbplats friare i form och tilltal. De åsikter som kommer till uttryck är baserade på skribenternas erfarenheter och är inte nödvändigtvis myndighetens officiella uppfattning.