Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Några dagar på slottet

kristinaswaan

Löjtnant Johan Mattsson inspekterar soldaterna före postavlösning

Löjtnant Johan Mattsson inspekterar soldaterna före postavlösning

Tobias Nydahl från 206.underhållskompaniet står post

Tobias Nydahl från 206.underhållskompaniet står post

Postavlösning

Postavlösning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan några dagar tillbaka, går personal ur 2.amfibiebataljonen högvakt. De anlände till Stockholms slott med svävare som väckte stor uppmärksamhet. De möttes av många glada tillrop när den stora svävaren förtöjde kajen för att lämna av högvaktstruppen. Stockholms slott har som vanligt varit väldigt välbesökt, än mer under helgen när Stockholm hade en kort släng av vårväder.

Tobias Nydahl som tjänstgör på 206.underhållskompaniet, stod för tillfället post. Det är första gången som han går högvakt. Att gå högvakt är en del av alla de olika uppgifter som ställs på soldater och officerare.  Amfibieregementet ansvarar för högvakten fram till onsdag den 2 april då Ledningsregementet tar över ansvaret.

 

 

Kristina Swaan, Amf 1

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *