Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

En bra dag

magnusjirlind

I det bästa rekryteringsvädret så besökte 58 elever från Bernadottegymnasiet Berga. Varje år så sker ett antal olika besök på 4.sjöstridsflottiljen, gemensamt för alla besök är att de är viktiga men vissa besök är extra viktiga, exempelvis besöket från Bernadottegymnasiet. Besöken ger oss en möjlighet att visa vad vi gör i den miljö vi jobbar i.

Efter en timmes föreläsningar om Amfibieregementet, Fjärde sjöstridsflottiljen och den grundläggande militära utbildningen var det dags för det som många av eleverna såg fram mest emot, de praktiska momenten.

_DSC4958_01_DSC4960_01 _DSC4976

Programmet bestod bland annat av rundvandring på fartyg, en tur med stridsbåt och ett vattenövningsmoment där eleverna fick känna på hur det kan vara att överge ett fartyg och överleva i vattnet tills hjälp anländer.

_DSC5040_01 _DSC5018_01 _DSC5001_01

Detta var ett utmärkt exempel på ett bra samarbete mellan Amfibieregementet, Fjärde sjöstridsflottiljen och Bernadottegymnasiet som renderade i en dag som alla inblandade kunde se som lyckad. Vi hoppas på fler besök från Bernadottegymnasiet!

Magnus Jirlind

Informationschef 4.sjöstridsflottiljen

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *