Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Funktionsövning med nationella skyddsstyrkor i full gång

kristinaswaan

HUndförare

Drygt 400 män och kvinnor droppade in på förbandet och anmälde sig för tjänstgöring. Det var fordonsförare, sjukvårdare, chefer på olika nivåer och en och annan hundförare. Det var personal tillhörande 29.hemvärnsbataljonen som i dag startar sin funktionsövning.

Git Timmerman med sin schäferhund Dio, var en av drygt 14 hundekipage som är inne för tjänstgöring.

– Det ska bli kul att öva, jag och Dio är beredda på att lösa alla möjliga uppgifter, sa Git

Övningen började med inskrivning av all personal och övergick ganska omgående till att påbörja utbildningar på flera täter, det var allt ifrån vapenutbildning till teoretisk fordonsutbildning.

 

Kristina Swaan, Amf 1

 

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *