På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Spontan avtackning av förbandschefen

kristinaswaan

Liten

Nyligen beslutades det att överste Ola Truedsson avslutar sin tjänst som chef för Amfibieregementet och Haninge garnison,något tidigare än planerat. Truedsson tillträder som Chef för Produktionsledning Marin (C PROD Marin). Detta kom som en nyhet för förbandet, men det hindrade inte chefen för 204.amfibieskyttekompaniet att samla sin personal för att spontant avtacka Ola Truedsson. Detta var ytterligare ett bevis på att Ola har varit väldigt omtyckt som chef. I samband med avtackningen, överlämnades en gåva från kompaniet i form av en yxa. Både 204.amfibieskyttekompaniet och övriga på förbandet önskar brigadgeneral Ola Truedsson lycka till, i sin nya befattning.

Överstelöjtnant Jens Ribestrand, tillträder som tillförordnad chef för Amfibieregementet och Haninge garnison.

 

Kristina Swaan, Amf 1

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *