Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Välkommen till Marindagen 2012 i Karlskrona

Jimmie Adamsson

Lördagen den 11 augusti öppnar Försvarsmakten i Karlskrona sina grindar och välkomnar alla besökare till Örlogshamnen och Marindagen. Även i år genomförs dagen samtidigt som Karlskrona kommuns arrangemang, Sail Karlskrona.

I år visas ubåtar, korvetter, minröjningsfartyg, segelfartyg, dykare och mycket annat med marin anknytning. Dessutom kan man se helikopter som landar på fartyg, Hemvärnet med de nationella skyddsstyrkorna och flyguppvisning med JAS 39 Gripen.
Öppettiderna för dagen är mellan klockan 10.00 och 18.00.
Ta chansen och besök vårt rekryteringstorg och se vilken spännande utmaning ett jobb i Försvarsmakten erbjuder.

Välkommen till en dag fylld av upplevelser och intryck.

Programblad för MARINDAGEN (Nytt fönster öppnas)

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *