Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Grattis Gustav!

olatruedsson

 

Sedan 40 år tillbaka genomförs något som heter Kompetensgala där det delas ut priser till chefer i sju olika klasser. Försvarsmakten deltar sedan förra året och är huvudsponsor för ”årets framtidschef”. Alla klasser är öppna för chefer från alla delar av samhället såväl från statliga som kommunala verksamheter och näringslivet.Flera individer blir nominerade efter att de har uppfyllt vissa kriterier. I år var kapten Gustav Christoffersson från oss på Amfibieregementet en av tre finalister vilket jag tycker är oerhört glädjande. Alla finalister genomgår en mycket seriös prövning med bland annat intervjuer.Gustav kom slutligen på en mycket hedrad tredje plats, det vill jag gratulera. Jag hoppas att vi i framtiden skall ha än fler nominerade från förbandet även i andra klasser då jag vet att det finns en hel del kompetenta och duktiga medarbetare.

Än en gång grattis Gustav, du är en heder för Amfibieregementet

 Överste Ola Truedsson

Nominerad till Framtidschef

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

1 kommentar

  • Jan Thörnqvist 23 mars 2012 11:02

    Jag instämmer helt med Ola Truedsson. Ett stort GRATTIS till nomineringen!

    Jan Thörnqvist
    Marininspektör

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *