Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Amfibiesoldaten Avramidis vidare i Gladiatorerna

kristinaswaan

Amfibiesoldaten Konstantin Avramidis vidare i Gladiatorerna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I kvällens (3 maj) omgång av Gladiatorerna på TV4, gick amfibiesoldaten Konstantin Avdramidis vidare. Han gick dessutom vidare på en imponerande tid, trots bruten näsa!! Han har själv berättat att han har haft stor nytta av sin militära träning, både den fysiska och mentala träningen, det syntes i kvällens tävlingar. Vi ser med spänning vidare på slutomgången. Bra jobbat!

Kristina Swaan, Amf 1

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

2 kommentarer

 • Gus 5 maj 2014 14:36

  Bra kämpat Konstantin!

  • Hans Utstrand Gus 6 maj 2014 16:25

   Ge gärnet,
   Och lycka till!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *