Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Succén fortsätter

kristinaswaan

I direktsändning på TV4, blir Anton, Dennis & Boris intervjuade av Jesper Börjesson

I direktsändning på TV4, blir Anton, Dennis & Boris intervjuade av Jesper Börjesson

 

Det är nog ingen som har undgått amfibiesoldaternas tolkning av ”Greased lightning”, som på kort tid har blivit en succé på YouTube. Med anleding av filmen har det varit ett stort intresse från olika håll, inte minst ifrån media. Både Svensk media såväl som internationella har hört av sig för att få prata med killarna som har medverkat i filmen.

TV4 lördag, bjöd in Boris Zelada, Dennis Fernaeus och Anton Nyberg, som själva fick berätta om hur filmen kom till och den succé som den har blivit. Journalisten Jesper Börjesson ställde självklart också frågor kring den insats de nyligen har avslutat i Afghanistan. Killarna har blivit hyllade för sin tolkning av ””Greased lightning” av många, den har spridit glädje och många skratt.  En av de roligare hyllningarna var nog den som kom från regissören till originalversionen, Randal Kleiser.

– När vi gjorde filmen hade vi inte en tanke på att den på något vis skulle bli så här stor. För oss var det mer en rolig grej och vi hade fantastiskt roligt när vi spelade in den, berättade killarna

Självklart finns det en allvarlig sida av deras insats i Afghanistan.

– Visst är det skönt att vara hemma, men vi får inte glömma bort att det är många människor i Afghanistan som har det svårt. Våra problem här hemma kan i jämförelse ibland tyckas ganska bagatellartade och vi kanske gnäller över småsaker om man jämför med deras situation, sa Dennis.

 

 

 Kristina Swaan, Amf 1

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *