Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ny flottiljchef är utsedd på 4.sjöstridsflottiljen

magnusjirlind

Ewa Skoog HaslumEwa Skoog Haslum har sina rötter inom ytstridsvapnet och är nytillträdd flottiljchef och därmed utnämnd kommendör.  Ewa påbörjade sin karriär 1987 som radiotelegrafist ombord på HMS Stockholm. Ett antal olika tjänster ombord på korvett och patrullbåt finns med i erfarenhetsbagaget. Ewa har bland annat tjänstgjort som artilleriofficer, stridsledningsofficer och sekond. Hon har även hunnit med en internationell insats i Libanon, UNIFIL, då hon seglade som fartygschef ombord på HMS Sundsvall.

– Mitt nya jobb som flottiljchef känns stort, hedrande och är en stor utmaning.  4.sjöstridsflottiljen ska vara en arbetsplats där personalen trivs och att våra förmågor fortsätter att vara efterfrågade, säger Ewa.

Inom kort kommer en officiell ceremoni att genomföras.

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

2 kommentarer

  • John 14 maj 2014 12:41

    Utomordentligt! En mycket kompetent chef som tillträder.

  • Ylva Lindström 9 januari 2014 09:57

    Lysande!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *