Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Förbandschefsbesök vid ME 03

Magnus Lindstedt

Efter förtöjning i Djibouti har förbandscheferna för tredje respektive fjärde sjöstridsflottiljen Magnus Jönsson och Jonas Wikström, chefen för helikopterflottiljen, Magnus Westerlund samt stabschefen för första amfibieregementet, Jens Ribestrand med Bengt Nitz besökt HMS Carlskrona och ME 03 stödenhet.

Syftet med besöket har varit att träffa personalen vid respektive förband och informera om aktuella frågor vid respektive förband.

– Förbandet ME 03 har gjort en fantastisk insats så här långt och jag är glad att jag kan vara på plats och träffa personalen och bilda mig en egen uppfattning om insatsen, säger Jonas Wikström chef för fjärde sjöstridsflottiljen.

För förbandet väntar nu en välbehövlig leaveperiod.

Förbandscheferna tillsammans med chefen för ME03 Mathias Jansson. Foto Anders Kallin/Försvarsmakten

Förbandscheferna tillsammans med chefen för ME03 Mathias Jansson. Foto Anders Kallin/Försvarsmakten

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *