Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Marinen på Bazaren

jonaswikstrom

Idag startade Rekryteringsbazaren i Kulturhuset i Stockholm och Marinen fanns på plats. Bazaren är en mässa riktad främst mot civila tjänster. Hit kommer människor som vill ha information om allt från karriärvägar och utbildningsmöjligheter till starta-eget-idéer.

Under dagen har nio personer från olika förband, bland annat Fjärde sjöstridsflottiljen, svarat på frågor och intresset var stort bland besökarna som gärna ville veta mera om Marinen och flottiljen. Många ville veta hur man gör för att söka till grundläggande militär utbildning, GMU, eller söka direkt till ett jobb inom Marinen.

Det märktes att det var uppskattat att vi fanns på plats. Det är viktigt att vi syns och berättar om vår verksamhet.

Jonas Wikström

Chef 4.sjöstridsflottiljen

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *