Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Tack för allas medverkan vid Marinstridsdagarna

hakanjonsson

Ett stort tack till alla som gjorde Marinstridsdagarna till vad de blev 2013. Som ansvarig för planeringen av evenemanget har jag fått uppfattningen att huvuddelen av alla som deltog var nöjda. Det känns som om vi har hittat rätt målgrupp, dvs alla ni som på ett eller annat sätt är engagerade inom Marinens delfunktioner. Genom att få möjlighet att träffas och nätverka skapar ni alla förutsättningar för Marinens utveckling. Under årets Marinstridsdagar har det för oss varit viktigt att hitta ramarna för evenemanget, risken finns annars att det blir för stort och därmed svårt att hantera. Likaledes är det viktigt att skapa intresse genom ett så fylligt innehåll som möjligt så att personalen vill komma och känner att det ger dem något. Återigen ett stort tack till er alla som på olika sätt bidrog till årets Marinstridsdagar, ingen nämnd – ingen glömd. Ett särskilt tack vill jag dock rikta till Marinbasens vaktpersonal som visade på stor professionalitet avseende både uppträdande och kompetens. De utgjorde ett nytt inslag i Marinstridsdagarna 2013 och med tanke på evenemangets storlek och särart har deras medverkan kommit för att stanna.

Just nu pågår utvärderingen av dagarna i syfte att förbättra evenemanget till 2014 och detta kan bara göras om vi får in underlag från alla er som deltog. En enkät har gått ut till alla som anmälde sig på ett korrekt sätt och totalt har 750 enkäter skickats ut. I skrivande stund har vi fått in ca 370 svar och vi hoppas komma upp till minst 450 som då motsvarar en 60% svarsfrekvens vilket får betecknas som bra. Det är i alla fall en enorm utveckling från 2012 då vi på över 1000 deltagare endast fick in 40 svar. Har du ännu inte svarat ber jag dig att hjälpa oss med utvecklingen genom att bidra med ditt svar.  

Erik Andersson
Chef Sjöstridsskolan

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *