Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Marin utveckling eller avveckling?!

Jan Thörnqvist

Kungliga Örlogsmannasällskapet (KÖMS) har bjudit in marinens yngre personal – soldater, sjömän, gruppbefäl, officerare och speciallistofficerare (inkl reservofficerare) t.o.m. graden OF 2 (kapten) – att delta i debatten om marinens framtid.

Detta sker genom ett kommande extranummer av Tidskrift i Sjöväsendet samt två debattkvällar, en i vardera Karlskrona och Stockholm. Jag välkomnar initiativet och uppmanar alla med goda idéer att bidra och ser fram emot resultatet. Inbjudan till debatten rörande marinens framtid finns på KÖMS hemsida.

Jan Thörnqvist
Marininspektör

.

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *