Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

En dryg timmes kö – men många kom ombord!

Fredrik Norrby

3180 personer blev det totala antalet besökare ombord HMS Södermanland och ubåtsräddningsfartyget HMS Belos. Tack till er alla som kom och ville se på fartygen – och även ett stort tack till all personal inom 1.ubåtsflottiljen som gjorde detta möjligt!

För er alla som vill ha en ny chans att se en svensk ubåt rekommenderar jag ett besök i Malmö den 11 och 12 september. Även då kommer en svensk ubåt öppnas upp för allmänheten.

Vi ses i Malmö!

Fredrik Norrby
Chef 1.ubåtsflottiljen

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

2 kommentarer

 • Sara 3 september 2012 08:21

  Det var väldigt kul att få se hur trångt det verkligen är där inne. Men jag skulle vilja sett hur personalen ombord sover och bor, det har man ju bara sett på film. Stiliga soldater hade ni också, dom svarade till och med på frågor :)
  mvh

  • Fredrik Norrby Sara 3 september 2012 16:08

   Hej Sara,
   Bra att du tyckte om besöket ombord och hur min personal hanterade dina frågor! En hytt skulle vara öppnad så att man skulle ges möjlighet att se det du just saknade - boendemiljön. Men den kanske var svår att se bland allt folk. Jag tar med mig dina synpunkter till nästa besök.

   Fredrik Norrby
   Chef 1.ubåtsflottiljen

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *