Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Discovery gör program om korvett Visby

Jimmie Adamsson

Divisionschef Jon Wikingsson intervjuas.

Divisionschef Jon Wikingsson intervjuas.

I veckan var ett produktionsbolag som gör program för Tv-kanalen Discovery Channel ombord på HMS Härnösand.

Man följde med under en hektisk dag till sjöss med ordinarie övningsverksamhet. Den innehöll bland annat, övningar mot att inomskärs försvara sig mot små snabba båtar och flygplan, ubåtsjaktövning och artilleriskjutning med pjäsen.

Filmningen kommer att utmynna i en del i ett program i serien ”Military top ten”. När programmet sänds är i dagsläget inte bestämt, men det kommer att meddelas här på bloggen.

Jimmie Adamsson
Informationschef
3.sjöstridsflottiljen

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *