På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Informationsträff med tidigare kollegor

Jimmie Adamsson

1.ubåtsflottiljen, FMV och Kockums AB genomförde den 23 november gemensamt en informationträff med ubåtskollegor som slutat i Försvarsmakten. Intresset var stort för att få höra vad som händer i dag och för vad det planeras för i framtiden rörande våra ubåtar.

Ett resultat från träffen var att det startade en grupp på LinkedIn som heter ”Kompetens UBÅT”. Där kan intresserade få kontakt med andra som på olika sätt vill bidra till utvecklingen av ubåtssystemet.

Om även du är intresserad – logga in på LinkedIn!

Fredrik Norrby
Chef 1.ubåtsflottiljen

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

1 kommentar

  • Jan Törnqvist 10 december 2011 17:22

    Bra initiativ! Ubåtsvapnet är en av hörnstolparna i Marinen. Vi behöver samla ubåtskompetensen inför kommande utveckling. Kanske kan någon bli intresserad att komma tiillbaka till lämplig plats inom "ubåtsfamiljen". I och med framtagningen av nästa generations ubåt (NGU) paralellt med vår normala operativa verksamhet till sjöss, står ubåtsvapnet och Marinen inför en mycket intressant period.

    // MI

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *