Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ny ordförande i försvarsutskottet

admin

Under tisdagen utnämndes Peter Hultqvist (S) till ny ordförande i försvarsutskottet. Försvarsmakten ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med utskottet och hoppas på flera tillfällen till informationsgivning.

Försvarsmakten genomgår mycket stora förändringar som är genomgripande och som kräver samhällets stöd och engagemang. Försvarsutskottet och dess ledamöter är särskilt viktiga i denna process.

Jag noterar att Peter Hultqvist uttrycker oro för tillståndet i Försvarsmakten och ser fram emot att få välkomna honom till besök och redovisningar för att Försvarsmaktens medarbetare ska få tillfälle att lämna sin syn.

Rättelse 11 april 2011
Kanslichefen vid försvarsutskottet har vänligen meddelat att den formella gången för utnämning av utskottsordförande sker enligt följande: Peter Hultqvist har först att väljas av riksdagens kammare att vara ledamot av försvarsutskottet för att sedan av utskottet väljas till ny ordförande. Det sistnämnda sker sannolikt den 12 april.

Erik Lagersten

 

Officiell blogg

Försvarsmaktens kommunikationsdirektör eller annan chef i myndigheten kommenterar aktuella frågor. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

Marcela Sylvander är Försvarsmaktens kommunikationsdirektör. Hon ger uttryck för myndighetens principiella uppfattning, här på bloggen Försvarsmakten kommenterar, när hon framträder i media eller i andra sammanhang samt på Försvarsmaktens Facebook-konto och Twitter.


0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *