Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Om Försvarsmakten kommenterar

Försvarsmakten hörs, märks och syns. Många har synpunkter och åsikter om Försvarsmaktens verksamhet. Det är bra. Vi är en av Sveriges största myndigheter och det vi gör ska granskas.

”Försvarsmakten kommenterar” är ett sätt för kommunikationsdirektören eller annan chef i Försvarsmakten att friare kunna komplettera det som skrivs och sägs om Försvarsmakten.

Försvarsmakten behöver diskussionen och reflektionen! Har du synpunkter eller tankar om det som skrivs är du välkommen att mejla på info@mil.se.

Kommunikationsdirektören är Försvarsmaktens talesperson. Det innebär att det som skrivs på den här bloggen är Försvarsmaktens uppfattning i de principiella ställningstaganden som berörs.