På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Pris- och tårtregn över METOCC

metoccutb

I tisdags gick årets Garnisonsmästerskap i orientering av stapeln och METOCC fick chansen att visa hur en karta ska tas. I Herrklassen 21-40 kammade Jakob Inghammar, Jacob Svensson och Robert Edsman hem guld-, silver- och bronsplatsen. I Damer 40-50 stod Emma Hult för en silverplacering och Ylva Bjernhed för brons. Jenny Burman Jonsson knep en sjätteplats i den tuffa D21-40-konkurrensen. Fantastiskt bra jobbat av er allihopa!

För att fira framgångarna ute i terrängen bjöd idag chefen för METOCC alla medarbetare på tårta. Mycket uppskattat av både förkämpar och även av de utom tävlan.


Foto: Friskvård och Idrott, LedR

Personlig blogg

Bloggen om Försvarsmaktens vädertjänst och hur det är att jobba som försvarsmeteorolog.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.