På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Om bloggen

Bloggen Försvarsmeteorologerna är ett kommunikationsforum där vi samlar information om vad som händer och sker inom FM Vädertjänst. Här kommer våra olika väderavdelningar, på flygflottiljerna, helikopterflottiljen, Högkvarteret samt METOCC (Försvarsmaktens Meteorologiska och Oceanografiska Centrum), kunna lägga ut information eller ta upp aktuella frågor. Vårt syfte med bloggen är att ha en sida med samlad information om vad vi inom FM Vädertjänst gör, dels för att kunna hänvisa till i rekryterings- och marknadsföringssyfte, dels för att öka medvetandegraden om FM vädertjänst inom Försvarsmakten. Alla som är intresserade kan bidra med inlägg till bloggen genom att skicka in dem till administratören.

Jens Alm

FM Vädertjänstchef

 

Frågor och innehåll på bloggen

Frågor om bloggen skickas till hkv-vadertjanst@mil.se