Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Om bloggen

Bloggen Försvarsmeteorologerna är ett kommunikationsforum där vi samlar information om vad som händer och sker inom FM Vädertjänst. Här kommer våra olika väderavdelningar, på flygflottiljerna, helikopterflottiljen, Högkvarteret samt METOCC (Försvarsmaktens Meteorologiska och Oceanografiska Centrum), kunna lägga ut information eller ta upp aktuella frågor. Vårt syfte med bloggen är att ha en sida med samlad information om vad vi inom FM Vädertjänst gör, dels för att kunna hänvisa till i rekryterings- och marknadsföringssyfte, dels för att öka medvetandegraden om FM vädertjänst inom Försvarsmakten. Alla som är intresserade kan bidra med inlägg till bloggen genom att skicka in dem till administratören.

Jens Alm

FM Vädertjänstchef

 

Frågor och innehåll på bloggen

Frågor om bloggen skickas till hkv-vadertjanst@mil.se