Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndighet

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndighet

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ett föredömligt bra initiativ

Jimmie Adamsson


Jag blev riktigt glad när jag på 3.sjöstridsflottiljens hemsida läste att provturskommandot vid 3.sjöstridsflottiljen ställt upp och kämpat med ett lag i evenemanget ”Spin of Hope”, som är ett årligt återkommande evenemang till förmån för Barncancerfonden. Här gäller det att hålla igång en spinningscykel under 12 timmar, till förmån för cancersjuka barn och deras familjer. Ett riktigt bra och föredömligt initiativ som alla vi andra, som tyvärr missade denna gång, bör hänga på vid nästa tillfälle. Bra initiativ och mycket bra jobbat PTK Visby! Jag hoppas själv kunna vara med i ett av flera lag från hela marinen nästa år, då ”Spin of Hope” går av stapeln lördagen den 23 mars 2013. Anmäla oss kan vi göra HÄR. Tills dess: ”Trampa på i sadeln”!

Glad Påsk!

Jan Thörnqvist
Marininspektör

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

7 kommentarer

 • Frank Johnsson 4 april, 2012

  Amiral är välkommen att delta i vårt lag nästa år.

  • Jan Thörnqvist 4 april, 2012

   Tack så mycket för inbjudan Frank! Jag kommer, så räkna med mig - jag har redan lagt in detta i min kalender. Av fotot å döma så ser det nästan ut som om du kunde vara i behov av en extra cyklist i laget till nästa år ;-))

   Glad Påsk! // MI

 • Cissi 4 april, 2012

  Ni kan komma och öva i spinningsalen med mig fram till nästa år :) Spinning/core torsdagar kl. 15.30. Välkomna! / Cissi

 • Paula Banck 4 april, 2012

  Passar på att tacka PTK-Visby som lät mig vara med och cykla, nästa år hoppas jag vi blir fler! Spinning är livet!

 • Ida Molin 4 april, 2012

  Mkt bra jobbat av Team PTK! Ett stort tack till Lok & Motion för väl organiserat evenemang.

 • Josefin 5 april, 2012

  TACK för ert engagemang och ert bidrag! 50 000 kr lyckades Lokomotion tillsammans med alla er som bidrog samla in till Barncancerfonden! En summa som gjorde, tillsammans med 61 andra anläggningar i sverige, över 1,5 miljoner!! Tjohooo!!! Känn er stolta!
  / Josefin Ritzman Lokomotion Träningcenter

 • Anders Velin 7 april, 2012

  Ja då får väl Team PTK utmana övriga Marinen inför 2012, vågar ni anta utmaningen. Vi kör! Kanske tom har vi 2 lag! Kom igen nudå, sätt igång och träna/Anders PS tack till Lok&Motion för allt ni fixat för detta arrangemang för en mycket bra sak.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *