Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Marinens Provturskommando kämpar för livet

Jan Thörnqvist

Deltagare i Spin of Hope 2013

Kämpar för livet i Spin of Hope 2013

I lördags den 23 mars genomfördes Sveriges största spinningevent på över 75 platser i Sverige. Målet var att tillsammans med sina lagkamrater hålla en spinningcykel igång under 12 timmar. Spin of Hope 2013 satte ett nytt insamlingsrekord med 2 367 436 kr! Även antalet deltagare i år satte nytt rekord med över 14.000 personer, vilket gör Spin of Hope större än Vasaloppet!

Ja, och kämpade gjorde även Marinens Provturskommando som, på Lok&Motion i Karlskrona tillsammans med 25 andra företag och föreningar, klockan 0700 på lördagsmorgonen  fram till klockan 1900 på kvällen ”spann loss” till förmån för barn med cancer.

Anders Welin ur Marinens Provturskommando kämpar för livet  i Spin of Hope 2013

Anders Welin ur Marinens Provturskommando kämpar för livet i
Spin of Hope 2013

Håkan Dellenlöv ur Marinens Provturskommando kämpar för livet i Spin of Hope 2013

Håkan Dellenlöv ur Marinens Provturskommando kämpar för livet i Spin of Hope 2013

I år hade jag själv nöjet att få vara med i ett av spinningpassen tillsammans med Marinens Provturskommando. Jag är mycket glad och helnöjd över arrangemanget och dess goda syfte. Ett stort tack till Provturskommandot och alla andra deltagare som kämpar för livet samt till arrangörer för ett föredömligt initiativ och engagemang. Tillsammans gör vi skillnad. Nästa år ses vi igen!

Läs mer på om Spin of Hope och anmäl ditt lag till nästa år HÄR.

Jan Thörnqvist
Marininspektör

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

1 kommentar

  • Frank 25 mars 2013 10:51

    Väl kämpat Amiral

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *