Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Bäste elev vid examen i Halmstad

jonaswikstrom

Förra veckan tog Björn Sjöberg från 4.sjöstridsflottiljen sin examen från Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) i Halmstad med inriktning Systemtekniker på minröjningsfartyg. Björn blev även utsedd till bäste elev ur sin kull.

De studerande vid FMTS har läst olika ämnen, bland annat ledarskap, statskunskap och militärvetenskap med fördjupning i tekniska ämnen. Björn kommer att läsa en fortsättningskurs till och med vecka 313 i Halmstad för att sedan läsa en systemkurs vid Sjöstridsskolan innan det blir dags att återvända till flottiljen i början på november 2013.

Jag säger stort grattis samt önskar Björn och hans kollegor på kursen lycka till med de fortsatta studierna. Jag ser fram emot att mötas nästa år på flottiljen.

 

Jonas Wikström

Chef 4.sjöstridsflottiljen

Officiell blogg

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *