Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Ett uppskattat besök

kristinaswaan

 

Under några timmar besöktes amfibieregementet och fjärde sjöstridsflottiljen av NATO:s högste militäre befälhavare över de allierade styrkorna i Europa, amiral James G Stavridis. Han var i Sverige för att samtala med överbefälhavaren Sverker Göranson, men passade på att träffa personal från några förband. Besöket var uppskattat från både förbanden och från amiralen. Stavridis passade på att tacka soldater, sjömän och officerare för alla insatser som har gjorts genom åren med våra svenska förband, ibland annat Afghanistan, Kosovo och Adenviken. Nyligen träffade amiralen förbandets bordningsstyrka under en övning i Danmark. Bordningsstyrkan gjorde bra intryck då han gärna berättade om det mötet.

Kristina Swaan

Informationschef, Amf 1

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av marinen och marina frågor. Vi uppmanar alla att delta i debatten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *