Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

50-årsjubilarer på besök hos METOCC

metoccutb

Igår var fem tidigare försvarsmeteorologer på besök på METOCC i Enköping. Det var med anledning av att Bertil Larsson, Hans Jacobsson, Sven Andersson, Håkan Karlsson och Ingemar Carlsson tog examen för 50 år sedan. Det firade de med ett besök med respektive hos oss i Enköping.

Förevisning av system NinJo.

Här fick de besöka vår produktionsavdelning och se exempel på hur prognoserna ser ut idag och även mer om vårt vädertjänstsystem NinJo. Vädertjänstchefen Frerik Östman hade uppmärksammat detta besök, men då han inte kunde närvara, överräcktes ett brev med ett stort tack till var och en för deras insatser inom vädertjänsten. Självklart hann vi också sitta och prata minnen vid en fikastund.

Fikastund på METOCC.

Personlig blogg

Bloggen om Försvarsmaktens vädertjänst och hur det är att jobba som försvarsmeteorolog.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.