Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Examen på Karlberg

metoccutb

Nu har tre av våra försvarsmeteorologer under utbildning genomfört den särskilda officersutbildningen och tagit examen på Karlberg. De har under ett år läst taktik, ledarskap, genomfört vinterutbildning, praktiserat inom vädertjänsten, hoppat fallskärm och mycket mer.

I fredags var det då dags för examensceremoni framför slottet med närvaro av överbefälhavaren, blivande chefer, kollegor och anhöriga.

Stort Grattis till er, Linnéa, Tim och Henrik! Ni är så välkomna till Försvarets vädertjänst.

Läs mer på:

https://www.facebook.com/mhskarlberg

och

https://instagram.com/ledningsregementet

Inom kort kommer vi att söka nya försvarsmeteorologer. Då är det möjligt att göra testerna under hösten. Håll utkik efter annonsen!

Personlig blogg

Bloggen om Försvarsmaktens vädertjänst och hur det är att jobba som försvarsmeteorolog.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.