Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Försvarsutskottet besöker FL 01

chefen fl 01

 

Den 1 juni hade FL 01 besök av nio deltagare ur försvarsutskottet, Sveriges NATO-ambassadör, C HKV INS samt C HKV FTS A3.

Under besöket fick sällskapet möjlighet att träffa både den italienske och amerikanske baschefen, lyssna på föredrag om hur FL 01 utför sina uppgifter, träffa personal ur förbandet samt titta på viss materiel.

Ur FL 01 perspektiv kändes det mycket angeläget att visa den taktiska/operativa sidan gällande innebörden av fattade politiska beslut.

Sammantaget uppfattade vi i förbandet besöket som mycket givande och jag hoppas och tror att besökarna fick med sig en positiv bild av vad vi presterar på plats i Italien.

För mer information om försvarsutskottets ledamöter se: http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=5454

Övlt Stefan Wilson
CO FL 01

Media om Sveriges insats i Libyen: DN, DN, SvD, SVT

Officiell blogg

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

2 kommentarer

  • FVI 3 juni 2011 06:07

    Reutis

    Nja, jag vet inte om det blir en bredare bild. Den är i alla fall inte färdig riktigt än. Vi fick dock ett tips av en läsare. Byt bild ofta och koppla den till aktuella ämnen. Jag tycker det är en bra tanke. När det gäller inlägg på bloggen på bredden så kom igen, skriv och skicka till Nils.

    Anders Silwer

  • Reutis 2 juni 2011 17:48

    För någon/några månader sedan utlovade FVI att vi skulle få se en"bredare" FV-bild som vinjettbild. Inte vitsordsfrämjande, jag vet, men när tänker FVI presentera en vinjett som täcker alla de "glömda", likväl helt totalt avgörande, förmågeområden som idag, likt freudianska felsägningar, bara inte finns på kartan...???

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *