Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Möte

FVC

Under veckan var jag på ett möte där unga medarbetare i Flygvapnet deltog. Jag är inte förvånad men varje gång jag möter de otroliga kreativitet och vilja som finns i organisationen blir jag upprymd och glad. Det finns alla förutsättningar att utveckla flygstridskrafterna med alla de bra idéer som finns. Vi kan gå hur långt som helst med vår utveckling om vi tar tillvara dessa unga. Det var en bra sen kväll på jobbet.

Anders Silwer

Officiell blogg

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • Tester 10 maj 2011 21:53

    Om det var mötet på Arlandia Ni menade så blev jag inte lika "upprymd och glad" av det jag fick delgivit mig av vår representant på mötet. Vad gäller den sena kvällen så var det vad jag förstod först då den kallande kunde dyka upp?!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *