På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Möte

FVC

Under veckan var jag på ett möte där unga medarbetare i Flygvapnet deltog. Jag är inte förvånad men varje gång jag möter de otroliga kreativitet och vilja som finns i organisationen blir jag upprymd och glad. Det finns alla förutsättningar att utveckla flygstridskrafterna med alla de bra idéer som finns. Vi kan gå hur långt som helst med vår utveckling om vi tar tillvara dessa unga. Det var en bra sen kväll på jobbet.

Anders Silwer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • Tester 10 maj 2011 21:53

    Om det var mötet på Arlandia Ni menade så blev jag inte lika "upprymd och glad" av det jag fick delgivit mig av vår representant på mötet. Vad gäller den sena kvällen så var det vad jag förstod först då den kallande kunde dyka upp?!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *