Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

FL01 nu på bloggen!

chefen fl 01

Hej,

Efter att under några dagar besökt FL01 personal som ingår i kontingenten, men inte är baserade på Sicilien, är jag nu tillbaka på basen.

Sammantaget kan jag säga att resan varit mycket givande. Jag tror mig nu har god insyn i vad alla kontingentens delar gör och vilka utmaningar de står inför. Jag är mycket nöjd med vad jag sett och när man ständigt av utländska kollegor får höra att de produkter FL01 levererar är av högsta kvalitet blir jag som förbands- och kontingentschef givetvis mycket stolt. Till er alla som bidragit till detta, bra gjort!

Övlt Stefan Wilson

C FL01

Officiell blogg

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *