På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Påskhälsning

FVC

Flygarkamrater

Jag vill skicka en varm påskhälsning till alla inom flygstridskrafterna, och en alldeles särkild till Er i Afghanistan och och i Italien. Vi här hemma uppskattar självklart den uppoffring ni gör när ni är borta från era nära i påsken.

De senaste veckorna har varit intensiva i många perspektiv och många har gjort jättefina insatser för att vi ska lyckas med allt. Mycket bra jobbat på många ställen inom och utom FM.

Ha nu en riktigt skön påsk.

Anders Silwer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

2 kommentarer

 • Måns 21 april 2011 21:41

  Glad Påsk själv Generalmajor!
  Jag ser fram emot fler inlägg! Det är bra att man får se vad som händer inom flygvapnet till vardags och vad som händer i de internationella insatserna.

  /FVRF-ungdom

  • FVI Måns 21 april 2011 22:25

   Måns

   Kul att du gillar FVRF.

   Anders Silwer

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *