27
Maj

FVI-råd i Ronneby

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

image

På bilden öv Magnus Westerlund chef HKPFLJ, öv Ingela Mattiasson chef F 7, öv Per Nilsson chef F 21, öv Johan Svetoft stf chef F 17, undertecknad, övlt Johan Törnqvist stabschef på PROD FLYG, öv Lennart Axelsson chef FMTS, öv Mikael Chistoffersson chef LSS, öv Torgny Fälthammar chef A 0 (förmågeutveckling) vid FTS. Foto F 17.

En gång per kvartal samlas förbandscheferna för flygvapenförbanden, avdelningscheferna vid FTS och PROD FLYG för samordningsmöten. Cheferna för de försvarsmaktgemensamma förbanden är adjungerade till mötena. Lennart Axelsson är ny som chef FMTS och välkommen i gänget.

Igår var vi på Ronneby garnison. På agendan var Libyen, Afghanistan, kompetensväxling, försvarsplanering, utvecklingen av NBG efter beredskapsperioden, Flygvapenövningen 12 och 13, tillverkning av reglementen och publikationer, sommarens flygdag på F 21, information från förbanden, mm mm.

Det var ett bra möte och vi var nog alla ganska nöjda efter mötet. Vi har förmånen att ha de arbeten vi har i en organisation på väg uppåt på många områden. Nöjda, men medvetna om utmaningarna framför oss.

Anders Silwer


3 Svar till FVI-råd i Ronneby

 1. HAB 31 maj, 2011 kl. 18:47 Anmäl kommentar

  Öv Stoft… Kortform av stor man, eller?

  Svara
  • FVI 1 juni, 2011 kl. 10:46 Anmäl kommentar

   HAB

   Definitivt en stor man, på många sätt. Nu också rätt stavad.

   Anders Silwer

   Svara
 2. rollju01 1 juni, 2011 kl. 13:32 Anmäl kommentar

  Det är bra att insats genom FTS möter förmågeskaparen PROD FLYG för att stämma av produktion mot insatsernas krav. Den här gången var FMTS som är en PROD LOG resurs med och det är ju bra eftersom flygoperationer kräver en väl fungerande logistik för att bl.a nå uthållighet. Förhoppningsvis ser vi fler representanter från PROD LED vid nästa möte så att ledningssystemstödet kan utvecklas framöver?

  Svara

Kommentera