På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Gott nytt år från en NNSC Camp i vinterskrud

koreabloggen

I stora delar av den demilitariserade zonen har ett täcke av snö nyss lagt sig över landskapet och NNSC-campen med sin blandning av gamla och nya byggnader är nu inbäddad i finaste pudersnö. De operativa uppgifterna begränsas delvis under denna del av året då vädret och vägförhållandena påverkar rörligheten i operationsområdet. Färdigställandet av det gångna årets slutrapporter och planeringen inför det nya årets aktiviteter pågår dock för fullt.

Vi vill också passa på att rikta ett varmt tack till alla kollegor och samarbetspartners som gör vår insats möjlig – ingen nämnd, ingen glömd! Tack för samarbetet under det gångna året; ert engagemang och stöd har varit ovärderligt.

Som en extra nyhet gläder vi oss över att meddela att vår NNSC-katt Mimmi nu har fått ett uppvärmt hus för att hålla sig varm under de kalla vinternätterna.

Gott nytt år från NNSC!

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

På gränsen mellan Nord- och Sydkorea övervakar NNSC vapenstilleståndsavtalet mellan de två länderna. Koreabloggen vill ge läsarna en fortlöpande inblick i vardagen vid Sveriges äldsta kontinuerligt pågående insats ? NNSC. Bloggen redogör för uppdragets långa historia såväl som aktuella händelser, belysta ur NNSC:s perspektiv. NNSC står för Neutral Nations Supervisory Commission.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *