Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

FoF Rikskonf. – ÖB träffade ungdomsförbunden

Erik Lagersten

Som en del i det försvarspolitiska samtalet träffade ÖB under förmiddagen representanter för de ungdomsförbund som deltar i Rikskonferensen.

ÖB har som ambition att en gång om året träffa de politiska ungdomsförbunden för att ge dem tillfälle till frågor och svar kring Försvarsmakten.

– Samtalet kretsade kring flera frågor, Afghanistan, samhällsengagemang, samarbete i närområdet och framtida globala utmaningar säger Sverker Göranson. För mig är dessa samtal viktiga, dels för att presentera ett politikområde som de kanske inte dagligen reflekterar över men också för att det är framtiden, i personlig bemärkelse, som jag träffar.

Erik Lagersten
Informationsdirektör

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Försvarsmaktens kommunikationsdirektör eller annan chef i myndigheten kommenterar aktuella frågor. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

Mats Ström är kommunikationsdirektör. Han ger uttryck för myndighetens principiella uppfattning, här på bloggen Försvarsmakten kommenterar, när han framträder i media eller i andra sammanhang samt på Försvarsmaktens Facebook-konto och Twitter.


delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *