Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Digitala mässor

metocc

Så här års brukar vi finnas med på student- och gymnasiemässor runt om i landet. På grund av corona kommer de flesta mässorna under hösten att ske digitalt. Du kan där ställa frågor eller chatta med oss eller någon annan ur Försvarsmakten bland annat om utbildningen till försvarsmeteorolog, eller hur det är att göra värnplikt eller jobba i Försvarsmakten. Först ut av mässorna är Armada, som anordnas av KTH’s studentkår. Läs mer på armada.nu.

Nästa vecka (v 48) är det Saco studentmässa, även den digitalt.


Bilden visar arbetsplatsen under Armada

/ Ylva Bjernhed, Försvarsmeteorolog METOCC

Personlig blogg

Bloggen om Försvarsmaktens vädertjänst och hur det är att jobba som försvarsmeteorolog.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.