Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Inbjudan till Qvintus Blå 70-årsjubileum

FVI Sekreterare

Kära Qvintus Blå-medlemmar,

Söndagen den 1 juni i år firar F17 70 år. Så gör även 2 division F17 -Qvintus Blå. Vi på divisionen vill därför bjuda in till jubileumsfirande i samband med Flygvapnets huvudflygdag här på F17 den 1:a juni.

I och med årets flygdag tycker vi att det skulle vara väldigt trevligt att fira 70års-jubileumet med tidigare divisionsmedlemmar. Vi vill välkomna er till ett jubileum där vi ser tillbaka på och minns alla de åren som har gått tillsammans med oss som idag jobbar här på Qvintus Blå.

Vi firar därmed jubileum för stridsflygdivisionen Qvintus Blå, en division som har och fortfarande verkar i samtliga roller.

Preliminärt program:

Fredag 30:e maj        Kl 12:00: Visning av divisionen igår och idag. Flygplan, simulator och presentationer från de olika flygepokerna (här behöver vi hjälp av er som var med förr). Fika på divisionen.

Kväll: Middag på F17 för gamla och nuvarande Qvintus Blå-medlemmar. Samkväm på Mässen tillsammans med Qvintus Röd (som även de firar jubileum).

Lördag 31:e maj        Dag: Repetition F17/FV huvudflygdag .

Söndag 1:a juni         F17/FV huvudflygdag.

Kostnader:

Luncher och middagar bekostas av den enskilde.

Boende:

Boende ordnas och bekostas av den enskilde.

Anmälan:

Var god anmäl ditt deltagande och vilka dagar och aktiviteter du önskar delta i, samt gärna namn på andra före detta medlemmar på Qvintus Blå till: robin.ohlsson@mil.se eller mattias.olin@mil.se
Sista datum för anmälan är 2/5.

Varmt välkomna,

Andreas Dahlberg, divisionschef

logga

Officiell blogg

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • Tommy Unnebäck 25 april 2014 01:26

    1983--2013 firade jag Urban Gul 30 år!!

    Omskolare från 35 Draken till 37 Viggen

    blev då majoren Frank Fredriksson ,

    GRATTIS !! Q blå

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *