På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Välkommen till Flygvapenkonsert

FVI Sekreterare

Flygarvänner,

Vill informera er alla om att Flygvapnet tillsammans med Arméns musikkår anordnar en konsert i Berwaldhallen den 6 april klockan 15:00.

Under våren har vi i nära samarbete med Arméns musikkår jobbat med att få till en musikalisk resa genom flygets historia. Vi är också glada att kunna presentera Stefan Sauk som programvärd och Elin Bemark som sångsolist.

Konserten är gratis för alla, men biljett krävs och bokas via Berwaldhallen.se eller i Berwaldhallens biljettkassa. Biljettkassan är öppen helgfri mån-fre 12:00 – 18:00 samt två timmar före konsert. Telefonbokning: 08-784 18 00 (mån-fre 09:00 – 18:00, lördag 10:00 – 15:00). Ytterligare försäljningsställen: Kultur Direkt vid Sergels Torg. Bokade biljetter kan hämtas hos alla nämnda ombud. Serviceavgift kan tillkomma!

Välkomna!

Micael Bydén

Flygvapenchef

Bloggbild inbjudan

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

4 kommentarer

 • Supersonics 20 mars 2014 23:57

  Härligt!

  Kommer vi månne för första gången få höra monsterhiten
  Balett i Mach 1 framförd med mässingsblås och pukor?

 • Dr Blå 22 mars 2014 21:14

  Kanske dessa musikanter ska hälsa SAE välkomna hem efter tre år under kontinuerlig insats? Support our troops!

  Dr Blå

 • Lars Stadigh 3 april 2014 11:21

  Hade gärna sett en generalrepetition av Flygvapenkonserten på Ärna nu när det är många flygvapenmänniskor från hela världen på Viking 14.

 • Anna-Karin Widnersson 6 april 2014 21:22

  Tusen tacka till alla er som gjorde den här konserten möjlig. Mitt hjärta skrattade, grät och dansade om vart annat under konsertens gång och jag gick hem med ett stort leende. Jag blev helt enkelt berörd, på riktigt. Åter igen: TACK!!!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *