Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Time out för och från Flygvapenbloggen

FVC

Foto: Försvarsmakten

Flygvapenbloggvänner

Bloggen är ett bra organ där vi har möjlighet att delge information och föra diskussion. Nu tar vi ett steg till. Nu har FM fått en nytillskott inom IT-världen så nu kan Flygvapenbloggen komma in under FM egna system. Det kommer innebära att vi kan bli bättre med fler fora. Ni kan fortsätta gå in på Flygvapenbloggen men från 8/9 till 12/9 är det inte säkert att vi kan göra nya inlägg. Vi återkommer självklart 12/9. Mer information efterhand.

Själv kommer jag vara ledig p g a två trevliga tilldragelser i familjen och kommer bara svara på bloggen sporadiskt fram till 19/9.

Keep up the good bloggwork.

Anders Silwer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

3 kommentarer

 • Henrik 8 september 2011 11:28

  Kommer Flygvapenbloggen finnas kvar som en mer fristående flygvapenblogg? Jag tycker Flygvapenbloggen tillsammans med Armébloggen har varit bland det absolut bästa som hänt FM när det kommer till information. Jag hoppas därför innerligt att dessa inte sätts helt under FMs informationsavdelning för då tror jag vi kan glömma lite mer kritiska inlägg. FM har hittills varit lite som Pravda, all information har varit positivt vinklad och allt negativt ignorerats. Därför har dessa två bloggar varit lite av en frisk fläkt.

  Jag hoppas även att man inte försöker slå ihop bloggarna till något "försvarsmaktsgemensamt" utan att man låter de olika inriktningarna finnas kvar.

  MVH, Henrik

 • Jan-Olov Newborg 8 september 2011 18:17

  Kanske blir det som Översten och Inforationschef, sa till resoff vid ett möte på Högkvarteret en gång på 1990 -talet:

  "Försvarsmakten har beslutat att inte använda Internet"!

  Det är för farligt!

 • Jan-Olov Newborg 8 september 2011 18:18

  Informationschef var han!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *