Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

En stor dag

FVC

Händelsen i fredags med den första insatsen för stridsflygsystemet på nästan 50 år är stor. Störst är ändå ni i personalen på FL 01 som driver verksamheten framåt med en fantastisk anda. Lycka till med verksamheten och tack för en bra dag.
FM kommer inte i framtiden att kommentera FL 01 uppgifter eftersom dessa är en del av koalitionens verksamhet.

Anders Silwer

FVI

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • JON 14 april 2011 15:40

    Kaddaffi sades ha ca 850 stridsvagnar 2009. Dom flesta stod i förråd.

    Märkligt att USA och NATO inte lyckades stoppa dessa tanks vid förråden eller spärrade vägarna mot städerna för dom. Man har sett alla dessa lastbilstrailers med lastade stridsvagnar på väg, vissa har man slgit ut, men mycket tycks vara kvar 85%, enl Pentagon.

    När dom hamnar inne i städerna och skjuter sönder sjukhusväggar, är dom värre att ta bort.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *