23
Apr

Ambassadören på visit

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

 

Sveriges ambassadör i Nederländerna, Håkan Emsgård, och försvarsattaché Håkan Sjöberg har besökt övningen Frisian Flag.

Ambassadören och försvarsattachén fick möjlighet att följa övningen på plats och fick inledningsvis en genomgång om övningen från de övningsansvariga. De tyckte båda att det var intressant att få komma ut och titta på hur övningar bedrivs.

Under onsdagens eftermiddag besöktes den svenska kontingenten. Flygtekniker Martin Westblom förevisade Jas 39 Gripen som avslutades med att de fick provsitta i flygplanet. Därefter besöktes de övriga ingående delarna i övningen – stridsflygdivisionen och mission support element.

Louise Levin    Informatör                                                                                                                                      

genom Chefen F 21


Kommentera