Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Dygnet runt

chefen sae isaf medevac

Foto: Lasse, SAE ISAF MEDEVAC

Sedan igår morse är SAE ISAF MEDEVAC beredda att lösa uppdrag dygnet runt.

Vi har under den senaste tiden, parallellt med fortsatt dagerberedskap, inriktat oss mot att så snabbt som möjligt bli redo för att operera även i mörker . Del av dessa förberedelser har kunnat ske här i insatsområdet och har omfattat såväl erfarenhetsinhämtning från våra systrar och bröder i tyska och amerikanska helikopterförband som flygträning och andra förberedelser.

Vi går nu in i en ny fas och kan lämna ytterligare effekt i sjuktransportsystemet i ISAF Regional Command North.

/Magnus Carlsson
C SAE ISAF MEDEVAC

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • FVI 22 juli 2011 08:36

    Magnus med personal

    Ett steg till på trappan för er. Ett stort lycka till med uppgifterna i värmen.

    Anders Silwer

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *