Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

ÖB på Sigonella

FVC

image

ÖB Sverker Göranson, Chefen Insats Anders Lindström och undertecknad har under dagen besökt förbandet FL 01 på Sicilien. Det var ett mycket bra besök på ett mycket bra fungerande förband. ÖB var mycket nöjd med dagen. Bra jobbat hela FL 01!

Anders Silwer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • alf Ingesson Thoor 2 maj 2011 13:59

    Vi får hoppas att inte besöket stördes av ytterligare en F-16 pilot som valt att skjuta ut sig efter att ha försökt använda andra halvan av banan vid landningen med sin specialbyggda F 16.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *