Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

HRH Crown Princess Victoria visited Viking 18

lennyericson

Pictures from today´s visit of HRH Crown Princess Viktoria.

Foto Martin Larsson/Försvarsmakten

Foto Ola Berglind/Försvarsmakten

Foto Martin Larsson/Försvarsmakten

Foto Martin Larsson/Försvarsmakten

Personlig blogg

Viking 18 is a training platform designed to prepare civilians, military and police together for deployment to a peace or crisis response mission area. The exercise is multidimensional, multifunctional and multinational, with an emphasis on realism and current operational concepts. It is co-chaired by the Swedish Armed Forces and the Folke Bernadotte Academy.

The blog is authored by a great deal of participants from both civil and military organisations. All opinions expressed are not necessary those of the government agencies.

Viking 18 genomförs i Brasilien, Bulgarien, Finland, Irland, Serbien och Sverige. Övningen arrangeras av Försvarsmakten och Folke Bernadotte-akademin och omfattar 2 500 deltagare från 61 länder och 80 organisationer. Övningen ger en unik möjlighet för civila organisationer och Försvarsmakten att samöva på att hantera fredsbevarande operationer.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *