Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Gålö Örlogsmarina Museum

lennarttornberg

Sakta men säkert inreds ”Intensiven” som utställningshall. Allteftersom kommer flera intressanta föremål att kunna visas för våra besökare. Senaste tillskottet är en hylla där vi kommer att visa allt från Mtb-, Tb- Msvp- och till och med jagarepokerna. Du som ar någon pryl som bara samlar damm på vinden eller i källaren är välkommen att visa upp ditt fynd i utställningshallen på Gålö Örlogsmarina Museum. Jag är också säker på att både Marinmuseum, Sjöhistoriska, Saab Kockums (f.d. Karlskronavarvet), FMV, Försvarsmakten m.fl. kan bidra genom att deponera materiel.

Boka biljetter för att åka med T121 Spica eller R142 Ystad på Järnholmssundsturen 21/5, med T121 Spica från Gålö till Stockholm 4/6, med T121 Spica från Stockholm till Västerås 7/7 och åter 10/7, Stockholm – Gålö 21/8, reservera lördagen 10/9 för EDIP, och följ med på vår körning på temat Kalla Kriget 17/9. Varför inte samla kamratgänget och chartra ett av våra fartyg för en upplevelse till sjöss eller varför inte en trerätters middag ombord då vi ligger förtöjda vid Vasamuseet.Hylla IF184 Planscher Rbb-propeller Torpeder

Personlig blogg

Veteranflottiljen vårdar det örlogsmarina kulturarvet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *