Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ett lyckosamt 2015 närmar sig sitt slut

lennarttornberg

Under året har Veteranflottiljens fartyg synts i Stockholms skärgård lite mer än tidigare år. Inte bara i skärgården utan även på Gotland, i Västervik, utefter Norrlandskusten och förstås i Stockholm. Flottiljen med sina tolv (12) fartyg börjar bli en kändis i media. SVT (”Båttokig”), Soldat och Teknik, Militär Historia, FM (kors i taket!) tidskrift TIFF och dagspressen uppmärksammar oss. Haninges besöksnäring (www.visithaninge.org) har blivit en värdefull samarbetspartner.

Nåväl. Även detta år börjar ta slut. I lördags 5/12 serverade T121 Spica Vänner traditionsenligt glögg och pepparkakor för att på så sätt markera att vi nu lägger ännu ett år till handlingarna och att vi med frustande energi tar oss an ytterligare ett. I år trängdes vi inte i mässarna ombord utan glöggen serverades i ”Intensiven”, som kommande år kommer att vara Veteranflottiljens utställnings- och samlingshall.

Intensiven 2015-12-05(Bild: C-G Wahlin)

Vi välkomnar nya medlemmar.

God Jul och ett Gott Nytt Veteranfartygsår!

Personlig blogg

Veteranflottiljen vårdar det örlogsmarina kulturarvet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *