Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Dag 64

rekrytpetersson

Idag har vi haft de slutliga fystesterna vilket bestod av multitest och beep-test. Multitest vi körde bestod av armhävningar (minst 8st), armhäng (minst 15 sek), rygghäng, situps och upphopp (minst 30cm). Klarar du fler repetitioner utöver minimikravet får man ett slags ”pluspoäng” där du max kan få 500 poäng. Lägsta kravet på beeptestet för oss var 7,5.

Testerna gick över förväntan trots min förkylning som vägrar ge sig. Jag hade förbättrat både styrkan och konditionen sedan testerna vi gjorde när vi ryckte in. 450/500 poäng lyckades jag skrapa ihop på multitesterna vilket jag är supernöjd med.
Gjorde även näst flest antal situps i andra tropp med mina 110 st. Kändes riktigt jäkla grymt! 😉

//Rekryt Petersson

Personlig blogg

Hur är det att genomföra GMU? Hur ser dagarna ut? Följ mig genom mina 3 månader under den grundläggande militära utbildningen vid Trängregementet i Skövde!

1 kommentar

  • Elisabeth Petersson 21 oktober 2015 00:23

    Alldeles lysande bra! Starkast vinner Maja - på alla plan.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *