Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Sommaren är kort

Informatör Militära Orienteringsskyttesektionen

Men misströsta inte!

Samtliga orienteringsskyttar som skall delta i VM är nu i uppladdningsfasen inför tävlingarna, som går av stapeln redan nästa helg 17-20 augusti! Sundsvall är platsen och allt stöd som kan ges till de svenska löparna, militära som civila, tas emot med glädje.

Kan man inte vara på plats och heja eller springa själv kan man följa tävlingen på sociala medier och orienteringsskytte.se såklart.

Resultat kommer också att publiceras här så fort det går.

Senare i höst...

Kommer det militära landslaget att ge sig ut på landskamp mot Danmark del 2 för året. Denna kommer att ske i Danmark vecka 744. På öppna danska är alla orienteringsskyttar som vill välkomna att delta, för mer information om resa och tävlingar är orienteringsskytte.se en bra källa!

Det kommer också att genomföras ett FMM i Orienteringsskytte den 25 oktober. På detta är endast militärer välkomna, men de mer erfarna orienteringsskyttarna välkomnar självklart de som vill prova på att tävla!

Vi ser fram emot en bra tränings- och tävlingshöst, efter att ha njutit av det sista av sommaren!

 

För mer information om försvarsmaktens arbete och idrottsliga prestationer, se forsvarsmakten.se.

Personlig blogg

I denna blogg möter du orienteringsskyttar anställda i Försvarsmakten, på träning, tävling och ibland i vardagen. Välkommen att få inblick i en klassiskt militär sport - som idag är en riktig utmaning för alla!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *