Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Påminnelse om läger

Informatör Militära Orienteringsskyttesektionen

Veckan innan midsommar, söndag 18 – torsdag 22 juni (lunch till lunch), arrangeras årets OL-skytte-Camp, denna gång i Halmstad.
Detta läger är för alla – militär som civil, nybörjare som veteran, ungdom som vuxen. Lägret kommer att ha Lv6 som utgångspunkt.
Är man intresserad av en kortare utbildning som klubbledare eller förälder så går det att ansluta till lägret onsdag lunch och lämna torsdag lunch tillsammans med de övriga deltagarna.
Sista anmälningsdag är på söndag, den 21 maj!
En påminnelse för alla bosatta runt Mälardalen är att det i år arrangeras både träningar och tävlingar, den så kallade Mälarcupen har dragit igång.
För mer information om allt detta, se orienteringsskytte.se.
Personlig blogg

I denna blogg möter du orienteringsskyttar anställda i Försvarsmakten, på träning, tävling och ibland i vardagen. Välkommen att få inblick i en klassiskt militär sport - som idag är en riktig utmaning för alla!

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *