Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Segrar, skytte och svett

Informatör Militära Orienteringsskyttesektionen

De militära orienteringsskyttarna har nu genomfört finska tävlingar, där det för vissa blev en av de första barmarkslöpningarna på länge, och för andra ledde till seger. Alla, från ringrostiga orienteringsskyttar som spenderat vinter på skidor till de som spenderat vintern på skjutbanan, genomförde bra tävlingar. En speciellt väl genomförd prestation var Anna Ellfors klassiska distans, som slutade med seger i klassen D21. Ett bra besked inför kommande tävlingar med militära orienteringsskyttelandslaget!

Deltagande från militära orienteringsskyttelandslaget.

Resultaten i D21s klassiska distans.

Men det är knappt så att orienteringsskyttarna hinner vila upp sig, nästa tävling går av stapeln i Falun 26-28 maj och då får vi hoppas att vi kan visa danska landslaget vilka som kan bäst i skogen och på skjutbanan!

 

För mer information om orienteringsskytte, se orienteringsskytte.se. För mer information om orienteringsskytte i Försvarsmakten, kontakta FMIF.

Personlig blogg

I denna blogg möter du orienteringsskyttar anställda i Försvarsmakten, på träning, tävling och ibland i vardagen. Välkommen att få inblick i en klassiskt militär sport - som idag är en riktig utmaning för alla!

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *